Byggstart närmar sig! Äntligen.

Skogshaga blir snart verklighet! Det har varit en lång och krokig väg som blev extra snirklig på grund av Rysslands invasion av Ukraina och allt vad det förde med sig när det gäller högre räntor och oro för framtiden i både Sverige och omvärlden. Men nu har alla problem och knutar lösts för det spännande bostadsprojektet i Hällevik! 
Vi hoppas att ni är lika taggade som vi.

Nu släpps lägenheterna i etapp 1

I första etappen släpps tolv mycket välplanerade trerumslägenheter om vardera 81 kvadratmeter. Lägenheterna är fördelade på tre byggnader med fyra lägenheter i varje. Husen har två våningar och för att boende på övervåningen enkelt ska kunna ta sig ut även om man har svårt att gå i trappor, finns hiss. De som väljer en lägenhet på bottenplan kan välja till ett inglasat uterum på sin uteplats medan lägenheterna på övervåningen har en trevlig balkong. 

Lägenheterna håller hög standard redan i grundutförandet men med hjälp av tillvalsväljaren kan varje lägenhet anpassas efter ägarens tycke, smak och krav på ytterligare bekvämligheter.

Planerad byggstart är augusti 2023 och inflyttning i etapp 1 är planerad till kvartal 4, 2024. Lägenheterna i etapp 2 och 3, där även tvårumslägenheter om 65 kvadratmeter kommer att erbjudas, beräknas stå klara för inflyttning ett år senare, d v s i kvartal 4, 2025.

Försäljning av lägenheter i etapp 1

Eftersom försäljningen av lägenheterna i etapp 1 nu är i gång så har också Erik Olsson Fastighetsförmedling och mäklaren Christian Hallberg tagit över som kontaktperson. Alla frågor hänvisas från och med nu till honom.

Kontaktinfo: 

Ansvarig mäklare: 
Christian Hallberg 
tel: 070-723-01-49 
mail: christian.hallberg@erikolsson.se

Christian har börjat ringa de personer som skrivit upp sig på intresselistan, så om du har gjort det kan du förvänta dig ett samtal om du inte redan har fått det. 

Projektet går in i nästa fas

Jag kommer i allra högsta grad att vara involverad i projektet även i framtiden och kommer att vara projektledare. Jag vill ändå redan nu tacka för det intresse som du har visat för Skogshaga och jag är säker på att vi kommer att träffas framöver.

Kategorier: Följ bygget